Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Володимир Зеленський ознайомився з реалізацією Національної програми «Велике будівництво» у Чернівецькій області

Володимир Зеленський ознайомився з реалізацією Національної програми «Велике будівництво» у Чернівецькій області
8 Лип 2020 18:40 | Новини України

Перебуваючи з робочою поїздкою у Чернівецькій області, Президент України Володимир Зеленський відвідав Рідківську загальноосвітню школу та ознайомився з перебігом реалізації в регіоні Національної програми «Велике будівництво».

Нині 548 учнів школи навчаються в корпусах, які були збудовані ще наприкінці ХІХ століття. Тож є гостра необхідність спорудження нової будівлі навчального закладу.

Голова Чернівецької обласної державної адміністрації Сергій Осачук ознайомив Президента з перебігом будівництва нового приміщення школи. Глава держави оглянув один з класів, малий та великий спортзали.

Загальна вартість будівництва, яке здійснюється коштом місцевого бюджету та Фонду регіонального розвитку, становить 73,2 млн грн, з них освоєно 50,6 млн грн. Вже побудовано нові корпуси школи, спортзал та відремонтовано дахи; здійснено часткове утеплення фасадів; встановлено всі вікна та зовнішні двері. Ще необхідно виконати внутрішні оздоблювальні роботи, встановити електротехнічне та сантехнічне обладнання тощо. Голова ОДА пообіцяв Володимиру Зеленському завершити ремонтні роботи в навчальному закладі до 1 вересня.

Оставить комментарий

avatar
250