Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Глава держави про ефективність ООС: Українські воїни продемонстрували героїзм, високий професіоналізм і самовідданість у відсічі агресії

Глава держави про ефективність ООС: Українські воїни продемонстрували героїзм, високий професіоналізм і самовідданість у відсічі агресії
6 Тра 2019 19:05 | Новини України

Президент України, Верховний Головнокомандувач Збройних Сил Петро Порошенко переконаний у ефективності рішення щодо зміни формату антитерористичної операції на сході України на операцію Об’єднаних сил.

Під час спілкування із офіцерським складом ЗСУ Глава держави нагадав, що ООС триває вже більше року у повній відповідності із законом про особливості державної політики із забезпечення суверенітету і територіальної цілісності України на території Луганської і Донецької областей. «Цим законом був змінений формат проведення операції з антитерористичної. Життя і цей рік яскраво продемонстрували правильність рішення», – сказав Петро Порошенко.

За словами Президента, за цей час в рамках проведення операції Об’єднаних сил, не порушуючи Мінських домовленостей, було звільнено 24 квадратних кілометра української землі, зокрема три населених пункти – хутір Вільний, Південне, Шуми.

«Українські воїни продемонстрували рішучість, відвагу, героїзм, високий професіоналізм і самовідданість у відсічі агресії. І була доведена ефективність дій Збройних Сил України в полосі проведення операції Об’єднаних сил», – наголосив Верховний Головнокомандувач.

Оставить комментарий

avatar
250