Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Юлія Ковалів: Позиція Президента – не допускати заборгованості із зарплат шахтарям у майбутньому

Юлія Ковалів: Позиція Президента – не допускати заборгованості із зарплат шахтарям у майбутньому
30 Чер 2020 15:40 | Новини України

Заступниця керівника Офісу Президента України Юлія Ковалів зустрілася з шахтарями, які прийшли з акцією на вул. Банкову в Києві.

У зустрічі взяли участь представники шахтарських організацій, зокрема голова Незалежної профспілки гірників Михайло Волинець. Серед учасників акції, що відбулася під Офісом Президента, – шахтарі «Мирноградвугілля», «Добропіллявугілля», «Селидіввугілля», представники шахт Львівсько-Волинського басейну.

Юлія Ковалів наголосила, що, відповідно до завдання Президента Володимира Зеленського, здійснюється постійний моніторинг ситуації у вугільній галузі для оперативного реагування на проблеми, які виникають. Зокрема, минулого тижня відбулася нарада з представниками уряду, за результатами якої у п’ятницю Кабінет Міністрів ухвалив необхідні рішення для виділення з бюджету близько 340 млн грн на погашення заборгованості із заробітної плати працівникам усіх державних шахт. Була затримка лише з однією копальнею, яка одержить кошти сьогодні, повідомила заступниця керівника Офісу Президента.

Оставить комментарий

avatar
250