Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Кирило Тимошенко: Ніхто не хоче, щоб літа не було, тому закликаємо громадян носити маски та дотримуватися дистанції

Кирило Тимошенко: Ніхто не хоче, щоб літа не було, тому закликаємо громадян носити маски та дотримуватися дистанції
19 Чер 2020 22:40 | Новини України

Щоб в Україні не довелося знову запроваджувати жорсткі карантинні заходи, громадяни та бізнес мають дотримуватися протиепідемічних заходів, заявив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко.

«Президент кожного дня починає ранок із селекторної наради зі всіма міністерствами, правоохоронними органами, і перша тема, яку ми обговорюємо, – це ситуація з COVID-19 в Україні. І ми дійсно бачимо, що ситуація погіршується останній тиждень», – сказав Кирило Тимошенко в ефірі телеканалу «Україна 24».

За словами заступника керівника Офісу Президента, нині влада має більш чітко доносити не тільки громадянам, а й представникам бізнесу, зокрема власникам торговельних центрів, закладів харчування, що вони також повинні стежити за дотриманням санітарних норм їхніми відвідувачами та гостями – щоб вони були в масках та зберігали соціальну дистанцію.

«З тим, яка кількість людей зараз перебуває в нічних клубах – усі без масок, скільки людей на пляжах без дотримання соціальної дистанції – так не повинно бути», – наголосив він.

Оставить комментарий

avatar
250