Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Президент ознайомився з продукцією швейної фабрики на Чернігівщині

Президент ознайомився з продукцією швейної фабрики на Чернігівщині
10 Чер 2020 20:40 | Новини України

Президент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки до Чернігівської області відвідав швейну фабрику «ТК-Стиль».

Засновник підприємства Олександр Соколовський ознайомив Главу держави зі зразками захисних комбінезонів для медичних працівників, які виготовляють на підприємстві. Комбінезони мають різні типи захисту, залежно від потреб медиків. Для їхнього пошиття використовуються різні тканини та технології.

Президент ознайомився з роботою експериментального цеху. Олександр Соколовський зазначив, що на базі фабрики створене підприємство, де виготовлятимуть лише захисний одяг для медичних працівників. Для цього в Німеччині закуплене новітнє обладнання, кожної зміни на підприємстві працюватиме 16 осіб. При виробництві костюмів використовуватиметься ультразвукове зварювання, що забезпечить високий рівень якості.

Також Володимир Зеленський відвідав розкрійне та швейне виробництво. Олександр Соколовський пояснив, що одяг, який виготовляється на фабриці, експортують до країн Євросоюзу та до США.

Оставить комментарий

avatar
250