Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Володимир Зеленський перевірив об’єкти «Великого будівництва» на Чернігівщині

Володимир Зеленський перевірив об’єкти «Великого будівництва» на Чернігівщині
10 Чер 2020 15:40 | Новини України

Під час робочої поїздки на Чернігівщину Президент Володимир Зеленський відвідав Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф (Чернігівський ОЦЕМД та МК) Чернігівської облради, де триває реконструкція в межах національної програми «Велике будівництво».

Генеральний директор центру Ігор Даниленко розповів Володимиру Зеленському про заходи, які здійснюються в медзакладі, та ознайомив з роботою центральної оперативної диспетчерської.

Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф має оперативне диспетчерське управління, яке обробляє близько 450 дзвінків на добу, консультативний телеметричний центр та навчально-тренувальний відділ.

Наразі проводиться реконструкція двоповерхової прибудови під відділення екстреної медичної допомоги, яка здійснюється із застосуванням енергоощадних технологій. Завершення будівельних робіт заплановане на листопад цього року.

Володимир Зеленський поцікавився, чи можливо пришвидшити роботи.

«Якщо можна пришвидшити і здати у вересні-жовтні, то ми були б вдячні. Ви розумієте, час складний, медицина сьогодні як ніколи важлива», – зазначив Глава держави.

Оставить комментарий

avatar
250