Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Володимир Зеленський виступає за розробку загальнонаціонального плану з подолання проблем ветеранів та сімей загиблих військових

Володимир Зеленський виступає за розробку загальнонаціонального плану з подолання проблем ветеранів та сімей загиблих військових
5 Чер 2020 16:40 | Новини України

Президент України Володимир Зеленський взяв участь у першому засіданні Консультативної ради у справах ветеранів війни, сімей загиблих (померлих) захисників України. На засіданні також був присутній керівник Офісу Президента Андрій Єрмак.

Розпочинаючи зустріч, Володимир Зеленський зазначив, що зрозуміти проблеми ветеранів та сімей героїв, які загинули за незалежність нашої держави, можуть лише безпосередні учасники бойових дій. Тому одним із завдань ради стане напрацювання відповідного плану роботи з подолання проблем ветеранів.

«Нам потрібен глобальний план. Нормальна, жива стратегія. Щоб ми з вами побачили: щось ми зможемо вирішити постановою уряду, щось – законом; це – за підтримки Президента, а це – з бізнесом», – сказав Володимир Зеленський.

За словами Глави держави, Консультативна рада, наприклад, може долучитися до напрацювання законопроекту щодо діяльності приватних військових компаній.

«Є два проекти закону про приватну армію, які ще не зареєстровані в парламенті. В одному з них не передбачено жодних обмежень. Це законопроект про те, щоб та чи інша бізнес-група могла офіційно зробити для себе приватну армію. А це дуже небезпечно», – зазначив Президент і додав, що Консультативна рада у справах ветеранів могла б допомогти розробити збалансований законопроект.

Оставить комментарий

avatar
250