Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Володимир Зеленський прийняв вірчі грамоти у послів Туркменістану, Палестини, Португалії та Азербайджану

Володимир Зеленський прийняв вірчі грамоти у послів Туркменістану, Палестини, Португалії та Азербайджану
29 Тра 2020 15:40 | Новини України

Президент України Володимир Зеленський прийняв вірчі грамоти у послів Туркменістану Тойли Атаєва, Палестини Гашема Хасана Даджані, Португальської Республіки Антоніу Машаду та Азербайджану Ельміри Ахундової.

Під час зустрічі з Послом Туркменістану Глава держави привітав Тойли Атаєва з початком його місії в Україні та висловив переконання, що обидві сторони здійснюватимуть дієві кроки для подальшого розвитку українсько-туркменської взаємовигідної співпраці. 

Співрозмовники відзначили зацікавленість України й Туркменістану в інтенсифікації політичного, торговельно-економічного та культурно-гуманітарного співробітництва між двома країнами. Окрему увагу було приділено зміцненню кооперації у будівельній галузі. Президент України висловив сподівання, що поширення COVID-19 не стане на заваді планам з активізації двостороннього діалогу, і передав запрошення Президенту Туркменістану Гурбангули Бердимухамедову відвідати Україну з візитом.

Під час зустрічі з новопризначеним Послом Палестини в Україні Гашемом Хасаном Даджані співрозмовники обговорили сучасний стан і перспективи двосторонніх відносин, наголосивши, зокрема, на важливості подальшого розширення торговельно-економічного співробітництва між двома країнами.

Оставить комментарий

avatar
250