Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Той, хто не дотримуватиметься Конституції, має піти геть з української влади – Президент Порошенко

Той, хто не дотримуватиметься Конституції, має піти геть з української влади – Президент Порошенко
29 Кві 2019 19:25 | Новини України

«Ми захистимо безвіз. Ми захистимо наш рух до Європейського Союзу і НАТО. І  недарма ми ввели як норму прямої дії в українську Конституцію», – підкреслив Президент України Петро Порошенко під час зустрічі із представниками культурного, громадського та бізнес середовища Львівщини.

«І той, хто не дотримуватиметься Конституції, має піти геть з української влади. Все просто», – наголосив Глава держави.

«Ми не дамо нікому зупинити наші реформи. І ми точно продовжимо децентралізацію. Ми точно продовжимо реформу української школи», – сказав Петро Порошенко та навів приклад Українського Католицького Університету як зразкового, в якому запроваджені найкращі новації сучасної української школи, включно з інклюзивними підходами в освіті.

«Змінилися ми самі. Ми самі стали європейцями. А раніше ними не були. Бо Європа – це демократія. Тому всі були здивовані, коли я о 20.00 за даними екзіт-полів вийшов і сказав: демократія понад усе, він – переміг», – сказав Петро Порошенко. «Ми за владу не тримаємось, але ми будемо боротися за те, щоб захистити наші здобутки», – додав він.

Оставить комментарий

avatar
250