Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Україна захистить свої здобутки, отримані за останні 5 років – Президент у Львові

Україна захистить свої здобутки, отримані за останні 5 років – Президент у Львові
29 Кві 2019 16:25 | Новини України

Президент України Петро Порошенко разом з дружиною Мариною Порошенко та сином Михайлом взяли участь у Гаївкових дійствах «Воскресіння єднає». Святкові великодні заходи відбулись у Львові у Музеї народної архітектури і побуту імені Климентія Шептицького.

Президент з дружиною також взяли участь у святковому молебні у храмі Святої Софії та встановили свічки.

«Дуже важливими джерелом українського національного духу є віра в щасливе майбутнє нашої держави, нашої церкви і нашого народу. На Львівщині, в Галичині ніколи не втрачали віри в перемогу. Ми точно не здамо нічого, що було завойовано за останні п’ять років», – сказав Президент. Він також наголосив, що сьогоднішні зустрічі  у Львові є запорукою того, що ми захистимо наші здобутки і продовжимо наш  рух вперед. «Ми з Божою допомогою, з молитвою точно будемо працювати на те, щоб наша держава рухалася в Європу», – зазначив Петро Порошенко.

Після відвідування храму Глава держави з дружиною приєдналися до учасників Гаївкових дійств «Воскресіння єднає». Петро Порошенко привітав львів’ян з Великодніми святами та подякував Львівщині за підтримку. Він зауважив, що на другий день після Великодня традиційно відзначають ще одне свято – поливаний понеділок, і сьогодні зібралося багато людей незважаючи на дощову погоду. «Тут зібралася велика кількість людей, які сьогодні святкують Великий понеділок. Святкують світле Воскресіння Христове. Що таке Воскресіння? Це віра в перемогу життя над смертю. Віра в перемогу добра над злом. І ми так само віримо всі, що добро в Україні переможе. І що ніхто і ніколи не забере в українців почуття власної гідності, відродження держави, відродження нації, які величезними жертвами ми здобули за остання п’ять років», – сказав Петро Порошенко.

Оставить комментарий

avatar
250