Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Керівник Офісу Президента обговорив з послами країн G7 та ЄС Мінський процес і продовження співпраці з МВФ

Керівник Офісу Президента обговорив з послами країн G7 та ЄС Мінський процес і продовження співпраці з МВФ
16 Тра 2020 15:40 | Новини України

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак провів зустріч з послами країн Групи семи (G7) та Головою Представництва Європейського Союзу в Україні.

На початку діалогу Андрій Єрмак зазначив, що Україна виконала всі зобов’язання, які взяла на себе для продовження співпраці з Міжнародним валютним фондом (МВФ).

«Нарешті Верховна Рада ухвалила в цілому закон про банківську діяльність. І сьогодні ми говоримо про те, що Україна повністю виконала всі умови, необхідні для укладення нової програми з МВФ», – сказав він, зазначивши, що були виконані умови для повної, а не скороченої програми співпраці.

Керівник Офісу Глави держави подякував дипломатичним представникам G7 та ЄС за сприяння й підтримку, які відчувала українська влада під час роботи над цим законом.

Андрій Єрмак також розповів послам про засідання Тристоронньої контактної групи з мирного врегулювання ситуації в Донецькій і Луганській областях (ТКГ), яке відбулося напередодні за участю оновленого складу української делегації. Він зазначив, що представництво української сторони було значно підвищено – до рівня віце-прем’єр-міністра, заступників міністрів, а також голів комітетів Верховної Ради, що демонструє прагнення України інтенсифікувати та зробити більш ефективною роботу в Мінському процесі. 

Оставить комментарий

avatar
250