Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Андрій Єрмак зустрівся з сім’ями незаконно утримуваних українців

Андрій Єрмак зустрівся з сім’ями незаконно утримуваних українців
28 Кві 2020 17:35 | Новини України

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак провів зустріч із сім’ями українських громадян, яких незаконно утримують на тимчасово окупованих територіях.

Зустріч з рідними полонених відбулася в Офісі Президента за участі заступника керівника Офісу Глави держави Романа Машовця, уповноваженої Верховної Ради з прав людини Людмили Денісової та уповноваженого представника України в робочій групі з гуманітарних питань Тристоронньої контактної групи (ТКГ) Геннадія Кузнєцова.

«У нас є мета, від якої ми ніколи не відступимо, – щоб усі наші люди повернулися додому. Мені відомо про всі проблеми, які сьогодні існують, зокрема що стосується формування списків на звільнення. Але поки ми кожну людину не повернемо – ми цю роботу не зупинимо», – зазначив Андрій Єрмак.

За його словами, сьогодні узгодження списків ускладнюється тим, що до полонених на окупованих територіях не допускають представників Міжнародного комітету Червоного Хреста.

«Президент також добре знає про це. І в документі, який був підписаний на саміті в Парижі, значиться, що Міжнародний комітет Червоного Хреста повинен мати доступ на ту територію», – нагадав Андрій Єрмак.

Оставить комментарий

avatar
250