Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Звернення Президента щодо підтримки українців під час епідемії COVID-19

Звернення Президента щодо підтримки українців під час епідемії COVID-19
27 Кві 2020 18:35 | Новини України

Бажаю здоров’я, дорогі українці!

Ми починаємо новий тиждень боротьби з поширенням коронавірусу в Україні.

Наші пріоритети залишаються незмінними – це забезпечення країни всім необхідним, захист та підтримка українських медиків, допомога громадянам та бізнесу, які опинились у скрутному становищі.

Далі про все це розповім більш детально.

Найперше, Міністерство охорони здоров’я вже отримало близько півмільйона ПЛР-тестів українського виробництва. А сьогодні буде відвантажено ще майже 200 тисяч таких тестів. За якістю і точністю вони відповідають світовим стандартам.

Своєчасно виявити вірус є дуже важливим у боротьбі з COVID-19. Саме тому ми посилюємо потужність наших лабораторій. Наша мета – робити не менше десяти тисяч ПЛР-тестувань на добу.

Також ми очікуємо традиційного прибуття з Китаю літаків, які доставлять в Україну засоби індивідуального захисту та медичне обладнання.

Далі щодо важливих економічних кроків. Я вітаю рішення Національного банку України знизити облікову ставку до восьми відсотків. Це дає банкам можливість зменшити ставки за кредитами як для бізнесу, так і для населення. Тепер м’яч на їхньому боці, тож усі ми з нетерпінням чекаємо на таке рішення.

Оставить комментарий

avatar
250