Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Президент України провів селекторну нараду з очільниками ОДА та міськими головами

Президент України провів селекторну нараду з очільниками ОДА та міськими головами
7 Кві 2020 19:35 | Новини України

Президент України Володимир Зеленський провів традиційну селекторну нараду з очільниками обласних державних адміністрацій та міськими головами щодо протидії поширенню коронавірусу. Насамперед Главу держави цікавила ситуація у Чернівецькій, Тернопільській областях та Києві, де зафіксована найбільша кількість випадків зараження, а також на Миколаївщині – єдиному регіоні, де досі немає лабораторно підтверджених випадків COVID-19.

Голови Чернівецької та Тернопільської ОДА повідомили, що мешканці регіонів позитивно відреагували на додаткову карантинну рекомендацію залишатися вдома протягом вихідних – з 13:00 суботи до 6:00 понеділка.

У Києві, де нині зафіксовано 279 випадків зараження, діє 28 мобільних груп, які тестують людей на наявність недуги. Їхня робота полегшує процес забору аналізів для виявлення COVID-19.

Керівники загаданих регіонів відзвітували про заходи з протидії епідемії.

Очільник Миколаївської ОДА повідомив, що нині в обласній інфекційній лікарні перебуває дев’ять пацієнтів з підозрою на коронавірус. Але поки жоден тест не показав позитивного результату. Учасники наради вирішили скерувати на Миколаївщину перевірку з Міністерства охорони здоров’я, щоб переконатися у правильності проведення тестів.

Оставить комментарий

avatar
250