Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Ми маємо убезпечити українців від епідемії коронавірусу під час Великодніх свят – Президент

Ми маємо убезпечити українців від епідемії коронавірусу під час Великодніх свят – Президент
3 Кві 2020 13:35 | Новини України

Додаткові заходи з убезпечення українців під час Великодніх свят обговорювалися на щоденній селекторній нараді під головуванням Президента України Володимира Зеленського щодо боротьби з поширенням коронавірусу.

Зокрема, розглядалися питання посилення контролю за носінням масок, обмеження скупчення людей та режиму проведення богослужінь.

«Ми маємо зробити все, щоб убезпечити українців від епідемії коронавірусу. Великдень – це завжди важливий період для людей, період єднання родин. Упевнений, що українці розуміють, що в цей важливий час треба ще й берегти найближчих», – сказав Глава держави.

Володимиру Зеленському повідомили, що з метою реагування на складну ситуацію у медиків на Тернопільщині та їхнє звернення до Президента й уряду головний санітарний лікар Віктор Ляшко вже вирушив у регіон. На місці він розгляне питання забезпечення медичних працівників засобами захисту, поінформує про останні дії уряду для їхньої допомоги пацієнтам, а також розгляне всі поточні питання, які турбують лікарів і місцевих мешканців.

Оставить комментарий

avatar
250