Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Наші головні перемоги ще попереду – Петро Порошенко подякував українцям, які прийшли підтримати його

Наші головні перемоги ще попереду – Петро Порошенко подякував українцям, які прийшли підтримати його
22 Кві 2019 20:45 | Новини України

Президент України Петро Порошенко разом з дружиною Мариною Порошенко вийшов на площу перед будівлею Адміністрації Президента та подякував українцям, які прийшли подякувати йому та підтримати. Учасники акції зустріли Петра Порошенка словами: «Дякуємо», «Порошенко», «Найкращий», «До перемоги разом».  «Я щасливий і гордий цій нашій зустрічі. Ви є найкращою частиною нашої спільної команди переможців», – сказав Глава держави присутнім на площі.

«Я дякую українському народу», – наголосив Петро Порошенко. Він запевнив, що разом зі своєю командою буте робити все, щоб Україна продовжила рух вперед, продовжила реформи.

«Дякую вам за слова: «дякую», і за той флешмоб, який  вчора так мені був потрібен», – сказав він та розповів, що вчора ввечері у Фейсбук прочитав про себе стільки позитивних і щирих слів, яких не читав дуже давно. «Це було саме те, чого я потребував», – додав Президент.

«Наші головні перемоги ще попереду. І нехай всі це чують», – підкреслив Петро Порошенко.

Він наголосив, що вчора для всього світу сказав, що не йде з політики. «Ми об’єднуємося для того, щоб забезпечити наші спільні перемоги вже в найближчому майбутньому. Спільно ми йдемо перемагати на парламентські вибори. Спільно ми повернемося на вулицю Банкову після наступних президентських виборів», – сказав Петро Порошенко. Учасники акції підтримали його слова та скандували: «Через рік». Глава держави, в свою чергу, відповів: «Як Бог положить… Ну добре, друзі, через рік, так через рік».

Оставить комментарий

avatar
250