Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Президент України ознайомився з роботою системи автоматичної фіксації перевищення швидкості

Президент України ознайомився з роботою системи автоматичної фіксації перевищення швидкості
12 Бер 2020 13:35 | Новини України

Президент України Володимир Зеленський відвідав Центр фіксації порушень швидкісного режиму, де ознайомився з роботою системи автоматичної відеофіксації перевищення швидкості.

Глава держави наголосив, що смертність від ДТП за кількістю людських жертв можна порівняти з війною. Але, на відміну від війни, безпека на дорогах залежить виключно від громадян.

Володимир Зеленський переконаний, що завдяки системі відеофіксації порушень швидкісного режиму можна буде значно зменшити смертність на українських дорогах.

«Це тільки початок. Ми говоримо про відеофіксацію не тільки в Києві та Київській області. Ми хочемо, щоб вона була на всій території України», – сказав Президент.

Водночас він наголосив, що держава не ставить за мету зібрати більше штрафів завдяки новій системі. Передбачений випробувальний термін, щоб люди могли ознайомитися з її роботою.

«Завдання, щоб люди знали, що коли вони порушують правила дорожнього руху, вони не думають не лише про своє життя, а й про життя тих людей, які їдуть з ними в машині, їдуть дорогами України», – зазначив Володимир Зеленський.

Оставить комментарий

avatar
250