Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Наша команда захищатиме здобутки України за останні п’ять років – Президент

Наша команда захищатиме здобутки України за останні п’ять років – Президент
22 Кві 2019 08:25 | Новини України

Президент України Петро Порошенко наголошує, що разом зі своєю командою буде захищати продовження курсу України на членство в ЄС і НАТО, продовження санкцій проти Росії до повного виконання Мінських домовленостей. Глава держави продовжить захищати українську армію, стабільність фінансово-банківської системи країни та інші досягнення останніх п’яти років.

«Наша команда має захистити ті здобутки, які ми з вами спільно з українським народом вибороли в надзвичайно складних умовах за ці 5 років. Захистити європейську та євроатлантичну стратегію, ті принципи, ті цілі, ті очевидні рубежі, на які ми вийшли за ці 5 років. І які тепер, на жаль, поставлені під загрозу. Наша команда буде їх захищати», – наголосив Петро Порошенко під час заяви після завершення голосування на виборах Президента України.

«Наша команда буде захищати курс на членство в Євросоюзі та НАТО», – також підкреслив він та наголосив, що лише в цій найсильнішій і найпотужнішій у світі безпековій організації ми можемо гарантувати безпеку України і безпеку кожного її громадянина, ми можемо отримати надійний захист від Росії як країни агресора.

Оставить комментарий

avatar
250