Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Я єдиний Президент, який не тільки не розширив свої повноваження, а й суттєво їх обмежив – Петро Порошенко

Я єдиний Президент, який не тільки не розширив свої повноваження, а й суттєво їх обмежив – Петро Порошенко
19 Кві 2019 23:05 | Новини України

Президент України Петро Порошенко заявив, що пишається тим, що за час своєї каденції на найвищій посаді значно скоротив повноваження Глави держави. «Хочу наголосити, що я пишаюся тим, що я є єдиним Президентом, який не тільки не розширив свої повноваження, не зазіхав на їх розширення, а ще й суттєво звузив», – підкреслив Петро Порошенко під час участі у телевізійних дебатах на «Суспільному».

Він нагадав, що взяв повноваження Конституції України в редакції 2004 року, яка суттєво обмежує будь-який вплив Президента на Уряд.

Президент спростував інформацію щодо конфлікту між ним та Кабінетом Міністрів. «Завжди казали, що у нас сьогодні Конституція є предметом конфлікту Президента і Уряду. Я хочу наголосити, що у нас немає і не було жодного конфлікту. Я дякую Уряду, я дякую Парламенту, я дякую коаліції за те, що в наслідок дискусій, компромісів, дуже непростої важкої роботи, але абсолютну більшість реформ нам вдалося провести при об’єднанні зусиль Уряду, Парламенту і Президента. Наголошую, що якби пішло зіткнення, точно жодну реформу провести не вдалося б», – наголосив він.

Оставить комментарий

avatar
250