Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Президент про важливість протистояти реваншу проросійських сил: В наступні п’ять років Путіна чекає гучний провал в Україні

Президент про важливість протистояти реваншу проросійських сил: В наступні п’ять років Путіна чекає гучний провал в Україні
19 Кві 2019 16:05 | Новини України

Президент України Петро Порошенко наголошує, що у разі його перемоги на президентських виборах плани російського президента Володимира Путіна в Україні проваляться.

«За попередні п’ять років президент Росії не зміг добитися жодної із поставлених ним цілей щодо України. Це те, чим ми всі маємо пишатися. Бо це ми з вами зупинили Путіна і в агресії на сході нашої держави і в спробі підірвати Україну зсередини. Ми з вами народ-переможець, який вистояв у боротьбі проти ворога, який має набагато сильнішу армію і набагато більше мотивовану», – зазначив Президент під час виступу перед учасниками акції «Захисти Україну»

«І незважаючи на те, що Путін має набагато більший військовий бюджет і Росія значно краще забезпечена ресурсами я гарантую, якщо мене оберуть 21 квітня – в наступні п’ять років Путіна чекає гучний провал тут в Україні. А ми з вами, дорогі друзі, дорога наша команда, пройдемо точку неповернення. І ніхто і ніколи більше не буде бачити Україну в російських обіймах, а ми увійдемо в Європейський Союз», – заявив Петро Порошенко.

Оставить комментарий

avatar
250