Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Володимир Зеленський: Україна – це Європа, але вчора здавалось, що ми – Європа епохи Середньовіччя

Володимир Зеленський: Україна – це Європа, але вчора здавалось, що ми – Європа епохи Середньовіччя
21 Лют 2020 15:40 | Новини України

Президент України Володимир Зеленський привітав з поверненням на батьківщину українців, які були евакуйовані з китайського міста Уханя та наразі перебувають на обсервації в медичному центрі «Нові Санжари» у Полтавській області. Глава держави висловив надію, що невдовзі всі вони зможуть вирушити до своїх родин.

«Ми всі – я впевнений – бажаємо їм міцного здоров’я та віримо, що вже найближчими тижнями вони будуть удома, поруч зі своїми рідними та близькими. Ми постійно кажемо, що Україна – це Європа. Так от, вчора в деяких епізодах здавалося, що ми – Європа епохи Середньовіччя, на жаль. Давайте не забувати, що ми всі – люди», – зазначив Президент під час церемонії нагородження переможців конкурсу на здобуття грантів Українського фонду стартапів.

Глава держави зауважив, що світу потрібен стартап, який зробив би людей більш терпимими та навчив взаємоповаги.

«Я справді вірю, що найближчим часом у нас у всіх з’явиться дуже важливий і потрібний нашій країні і всьому світу стартап: той, що навчить деяких громадян людяності, поваги, єдності й того, що є у вас, – критичного мислення», – додав він, звертаючись до присутніх.

Оставить комментарий

avatar
250