Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Калорійні продукти, які корисно вживати щодня

Калорійні продукти, які корисно вживати щодня
13 Лют 2020 21:55 | Новини України

Деякі продукти дуже калорійні і містять багато жиру, однак експерти в галузі харчування рекомендують обов’язково вживати їх. “Ви не повинні боятися вживати ці продукти, не дивлячись на їх високий вміст жиру. Є дуже поживним продуктом: калорійність деяких сортів горіхів досягає 700 кілокалорій на 100 грам.

“Горіхи багаті клітковиною, вітамінами, мінералами. Ідеальні в вигляді перекусів – в даній якості допомагають знизити кількість вуглеводів в раціоні, худнути і підтримувати нормальну вагу”, – пояснили експерти. Плоди є одним з найздоровіших джерел ненасичених жирних кислот, фолієвої кислоти, клітковини.

Дослідження доводять, що в режимі щоденного вживання калорійний фрукт перешкоджає розвитку ожиріння, метаболічних порушень, діабету. Але вживати продукт потрібно обов’язково. Альфа-ліноленова кислота насіння (відноситься до омега-3) має протизапальну дію, захищаючи від шкідливого клітини окисного стресу іассоціірованних з ним хвороб серця, ракуДуже калорійний продукт: цілих 900 ккал на 100 грам.

Оставить комментарий

avatar
250