Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Улюблена поза для сну ”розкаже” про характер

Улюблена поза для сну ”розкаже” про характер
12 Лют 2020 21:55 | Новини України

Поза на животі, спині або боці – яка ваша улюблена? Поза людини уві сні можуть багато говорити про її характер, стверджує американський психолог і письменник Семюель Данкелл. Улюблена поза уві сні формується у віці семи років і зазвичай залишається на всі наступні роки. Коли певна поза уві сні стає улюбленою, це багато що говорить про характер яке обрало її.

За словами психолога, люди, які проводять в даній позі більшу частину ночі, відрізняються підвищеною тривожністю, сором’язливі, закриті для спілкування. Якщо ноги виявляються сильної підтягнутими під час сну, це нерідко вказує на креативне мислення, вважає Данкелл. Ті, для кого ця поза улюблена, мають врівноваженим характером, швидко, пристосовуються до мінливих умов життя, легко переносять труднощі.

Це гнучкі натури, відкриті всьому новому, але не втрачають здорового глузду. Особа направлено вниз, руки над головою або охоплюють подушку, ноги витягнуті до кінця ліжка, злегка розсунуті. Ці особистості часто є домінуючими в своєму оточенні, відрізняються загостреним честолюбством, перфекціонізм.

Оставить комментарий

avatar
250