Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Президент екс-міністру фінансів Данилюку: Ви маєте конфлікт інтересів, працюючи на штаб кандидата Зеленського

Президент екс-міністру фінансів Данилюку: Ви маєте конфлікт інтересів, працюючи на штаб кандидата Зеленського
16 Кві 2019 01:05 | Новини України

Президент України Петро Порошенко заявляє, що представник штабу його опонента на виборах Володимира Зеленського Олександр Данилюк має конфлікт інтересів, пов’язаний із справою націоналізації «Приватбанку». За словами Глави держави, екс-міністр фінансів володіє всією інформацією щодо позиції держави у цьому питанні, але зараз працює на іншу сторону, з якою держава вирішує питання у Лондонському суді.

Глава держави звернув увагу, що пан Данилюк обізнаний із позицією держави у Лондонському суді щодо цього, а нині він працює разом із людиною, яка у цьому суді представляє інтереси колишнього власника банку.

«Ви маєте розуміти, що пан Данилюк, коли готувався позов до Лондонського суду, де-факто забезпечував позицію України. Захист інтересів держави в Лондонському суді проти «Приватбанку», проти Коломойського. А на сьогоднішній день, коли звільнився, перейшов до штабу, одним із керівників якого, і це визнано, працює Андрій Богдан, який представляє Коломойського в суді проти України і представляє Зеленського в штабі», – заявив Президент.

Оставить комментарий

avatar
250