Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Свою місію вбачаю в продовженні відповідальної економічної політики, яка дозволить перейти до сталого зростання – Президент

Свою місію вбачаю в продовженні відповідальної економічної політики, яка дозволить перейти до сталого зростання – Президент
15 Кві 2019 15:25 | Новини України

Президент України Петро Порошенко зазначає, що під час другої каденції однією з основних місій вважає забезпечення подальшого економічного розвитку країни.

«Свою місію я вбачаю в тому, щоби гарантувати не лише незмінність євроатлантичного курсу України, але й продовження відповідальної економічної політики, яка дозволила нам подолати кризу і перейти до сталого економічного зростання.  Важливо, що й Уряд дотримується саме такої позиції, а його роль в часи електоральної турбулентності – особлива, відповідальність – надзвичайна», – заявив Глава держави під час зустрічі з представниками вітчизняного та іноземного бізнесу у Києві.

«Бо дуже важко зараз, коли і до парламентських виборів залишилось трохи більше півроку, чітко боронити країну від популізму, як це робить в тому числі і наш Уряд», – додав він.

Петро Порошенко переконаний, що незворотність змін в Україні можна забезпечити лише подоланням бідності, зростанням рівня добробуту. «Перші ініціативи, які були проголошені Урядом щодо подолання бідності пенсіонерів, зараз мають бути розповсюджені на розширення кола малозабезпечених. Але цей шлях починається з економічного зростання. Економічне зростання починається з ваших інвестицій», – сказав він, нагадавши, що бідність є загрозою для підтримки популізму. «Популізм, як відомо, живиться бідністю та соціальною несправедливістю», – зауважив він.

Оставить комментарий

avatar
250