Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Президент малому бізнесу: Гарантую збереження існуючої спрощеної системи оподаткування, обліку і звітності

Президент малому бізнесу: Гарантую збереження існуючої спрощеної системи оподаткування, обліку і звітності
15 Кві 2019 14:45 | Новини України

Президент України Петро Порошенко під час зустрічі з представниками вітчизняного та іноземного бізнесу запевнив у незмінності свого курсу щодо захисту бізнесу.

Глава держави нагадав, що наприкінці лютого разом з Прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом зустрічався з представниками провідних ІТ-компаній, що працюють на українському ринку. Він зауважив, що тоді ще раз наголосив на рішучій налаштованості підтримувати ІТ-сектор. «Ми спільно плануємо створення всеохоплюючої підтримки та напрацювання необхідних механізмів для успішного розвитку ІТ-галузі в Україні», – підкреслив Президент.

«Говорили ми з ними і про ФОПи. Принагідно хотів би послати меседж малому бізнесу: коли я буду переобраний Президентом гарантую збереження спрощеної системи оподаткування, обліку і звітності у тому вигляді, в якому вона зараз функціонує», – заявив Петро Порошенко.

Глава держави повідомив, що сьогодні підписав закон про банкрутство. Він також подякував за принципову позицію в цьому питанні Верховній Раді України, Уряду. «Ми виконуємо свої обіцянки», – додав Петро Порошенко.

Оставить комментарий

avatar
250