Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Маю намір перемогти на президентських виборах і продовжити наш шлях до ЄС та НАТО – Глава держави

Маю намір перемогти на президентських виборах і продовжити наш шлях до ЄС та НАТО – Глава держави
15 Кві 2019 14:25 | Новини України

Президент України Петро Порошенко запевняє, що зробить все можливе, щоб не дати реалізуватися сценаріям дестабілізації політичної та економічної ситуації в Україні. Глава держави наголосив, що має намір перемогти на президентських виборах для того, щоб продовжити розпочатий Україною шлях до Євросоюзу та НАТО.

«Я сьогодні тут, щоб сказати – маю твердий намір запобігти цим сценаріям, я маю намір виграти президентські вибори. І я роблю для цього все, що можу, і дуже дякую за ту підтримку, яку відчуваю кожного дня, кожної години», – заявив Петро Порошенко під час зустрічі з представниками бізнесу у Києві.

Він зазначив, що таку мету – виграти вибори – поставив, аби «забезпечити політичну стабільність і продовження реформ, незворотність європейського та євроатлантичного руху країни».

«І не треба ніяких референдумів. Країна визначилася ще під час Революції Гідності 2013-2014 років. Тільки ті, хто думають, що вони мають проводити з цього приводу референдуми, не помітили Революцію Гідності, не помітили, що в країні йде війна, не помітили, що ми боронимо державу п’ять років, даючи відсіч російській агресії», – сказав Петро Порошенко.

Оставить комментарий

avatar
250