Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Ігор Жовква провів зустріч з державним секретарем Міністерства закордонних справ Королівства Норвегія

Ігор Жовква провів зустріч з державним секретарем Міністерства закордонних справ Королівства Норвегія
4 Лют 2020 22:40 | Новини України

Заступник керівника Офісу Президента України Ігор Жовква зустрівся з державним секретарем Міністерства закордонних справ Королівства Норвегія Аудуном Халворсеном.

Ігор Жовква особливо відзначив досягнутий рівень українсько-норвезького міждержавного партнерства та засвідчив готовність підтримувати його подальшу активну динаміку. Для цього Прем’єр-міністра Норвегії Ерну Солберг було запрошено здійснити офіційний візит до України.

Заступник керівника Офісу Президента подякував Норвегії за незмінну політичну підтримку суверенітету й територіальної цілісності України, а також приєднання до режиму обмежувальних заходів проти Російської Федерації.

Українська сторона ознайомила Аудуна Халворсена із розвитком ситуації на Донбасі та перебігом виконання домовленостей, досягнутих під час Нормандської зустрічі в Парижі, зокрема кроками для повного припинення вогню, процесом взаємного звільнення утримуваних осіб та розведенням сил. Під час зустрічі було висловлено подяку Норвегії за національний внесок до складу Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ й наголошено на очікуваннях щодо зміцнення технічних спроможностей місії та її фізичної присутності в окупованих районах.

Оставить комментарий

avatar
250