Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Володимир Зеленський ознайомився зі стартом програми «Доступні кредити 5-7-9%»

Володимир Зеленський ознайомився зі стартом програми «Доступні кредити 5-7-9%»
4 Лют 2020 15:40 | Новини України

Президент України Володимир Зеленський відвідав головний офіс ПАТ АБ «Укргазбанк» та ознайомився з початком роботи Програми фінансової державної підтримки мікро- та малого підприємництва «Доступні кредити 5-7-9%».

Представники державного «Укргазбанку», одного з банків-партнерів програми, у розмові з Главою держави повідомили про високий попит на таке доступне кредитування серед підприємців. Сьогодні фінустанова вже підписала кілька десятків кредитних угод з клієнтами.

Зокрема, підприємець Володимир Іщенко розповів Президенту, що займається оптовою торгівлею деревиною, будматеріалами та санітарно-технічним обладнанням. Він звернувся до банку за позикою у 320 тис. гривень, щоб придбати спеціальне устаткування для переробки відходів деревини на тріску.

«Виробництво вже давно чекає кредитів. 5-7-9% – це нормальна ставка. У людей поки що немає довіри до банківської системи. Мабуть, це сталося після деяких подій за попередньої влади. Хотілося б, щоб люди повірили та понесли гроші у банки», – зазначив підприємець.

Оставить комментарий

avatar
250