Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Дружина Президента обговорила проблеми системи шкільного харчування з очільниками Черкащини та Київщини

Дружина Президента обговорила проблеми системи шкільного харчування з очільниками Черкащини та Київщини
31 Січ 2020 09:40 | Новини України

Дружина Президента України Олена Зеленська обговорила з головами Черкаської та Київської обласних державних адміністрацій проект з упровадження здорового харчування в українських школах, який ініціювала перша леді.

Під час Skype-наради Олени Зеленської з керівником Черкаської області Романом Боднаром ішлося про перебіг підготовки пілотного проекту, який має на меті забезпечити в раціоні дітей достатню кількість молочних та кисломолочних продуктів.

Ідея проекту виникла під час грудневого візиту Олени Зеленської до черкаських закладів освіти. Тоді дружина Президента спілкувалася з батьками школярів та взяла участь у круглому столі «Здорова школа» з головами об’єднаних територіальних громад, директорами сільських шкіл і представниками районного відділу освіти.

У багатьох європейських країнах діє програма «Склянка молока». Така практика свого часу існувала й у декількох регіонах України. Оскільки програма продемонструвала ефективність і позитивний вплив на здоров’я дітей, було запропоновано її відновити. Черкащина зголосилася стати пілотним регіоном для впровадження подібного проекту та вже розпочала його розробку.

Оставить комментарий

avatar
250