Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Володимир Зеленський зустрівся з головою правління компанії Cargill Inc.

Володимир Зеленський зустрівся з головою правління компанії Cargill Inc.
22 Січ 2020 16:35 | Новини України

Президент України Володимир Зеленський на полях Всесвітнього економічного форуму в Давосі зустрівся з головою правління та генеральним директором компанії Cargill Inc. Девідом Макленнаном.

«Дуже приємно зустрітися з одним з найбільших інвесторів у аграрний сектор та аграрну логістику в Україні», – сказав Глава держави.

Володимир Зеленський зазначив, що в Україні запускається довгоочікувана земельна реформа, яка стане локомотивом зростання аграрного сектору та економіки в цілому.

«Ми будемо раді співпраці з Cargill Financial щодо запуску інструментів кредитування фермерів для збільшення врожайності та придбання новітньої агротехніки», – зазначив Президент України.

Сторони обговорили реформу залізничного сполучення. Глава держави розповів, що нині триває активна реформа «Укрзалізниці», й Україна рухатиметься до прозорості в цій галузі.

«У грудні 2019-го Кабінет Міністрів уже схвалив запуск пілотного проекту щодо допуску приватних локомотивів на окремі маршрути», – зауважив Володимир Зеленський.

Оставить комментарий

avatar
250