Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Тести на вагітність не завжди діють

Тести на вагітність не завжди діють
22 Січ 2020 14:45 | Новини України

Існує ряд причин, через які можна отримати хибнопозитивний результат при тесті на вагітність Тести на вагітність майже завжди точні, але це залежить від того, чи правильно вони використовуються. Необхідно завжди уважно читати інструкцію і акуратно дотримуватися час, вказаний в ній. Це означає, що тест на вагітність може привести до помилкового результату.

Деякі медичні обставини також можуть привести до порушення балансу гормонів у жінок, викликаючи сплеск ХГЧ (гормону, що маркується вагітність), навіть якщо вони не вагітні. Синдром полікістозних яєчників, при якому обмежується їх здатність виробляти жіночі статеві гормони естроген і прогестерон. Нирки, печінка і сечовий міхур беруть участь у виробництві сечі.

Жінки, які отримують замісну гормональну терапію, яка використовується в тому числі для полегшення симптомів менопаузи або безпліддя, частіше мають позитивний результат, коли вони не вагітні. Здоровий рівень цих гормонів необхідний, щоб допомогти жінці завагітніти, тому тест на вагітність може «піднести сюрприз», показавши те, чого немає. Замість здорового плоду в матці розростеться скупчення аномальних клітин.

Оставить комментарий

avatar
250