Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Чому людям корисно їсти сир?

Чому людям корисно їсти сир?
21 Січ 2020 20:45 | Новини України

Сир має не найкращу репутацію через високий вміст жиру, але в той же час сир є хорошим джерелом білка і містить життєво важливі вітаміни. Сир часто демонізують, тому що в ньому багато калорій, жирів, насичених жирних кислот і солі, але він також містить безліч інших поживних речовин, помітила, зокрема, експерт по харчуванню Джульєтт Келлоу. Один з аргументів на користь щоденного вживання сиру: цей продукт містить життєво важливі вітаміни.

Вітамін А підтримує імунну систему, вітамін В2 -здоровий стан шкіри, очей і нервової системи. Вплив сиру на процес схудненняСир також є хорошим джерелом білка, який використовується для нарощування тканин, клітин і м’язів, а також для утворення гормонів і антитіл. Ще одна важлива перевага сиру – він дуже корисний для зубів.

За словами стоматолога Білла Шеффера, сир сприяє утворенню зубів і міцною щелепної кістки. “Коли справа доходить до здоров’я зубів, ми б вважали за краще, щоб наші пацієнти їли сир, ніж, наприклад, пили фруктові соки. Скільки є сиру? У разі щоденного вживання кількість сиру має становити 30 грамів.

Оставить комментарий

avatar
250