Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Українці мають право знати за кого вони будуть голосувати – Петро Порошенко вкотре запросив Володимира Зеленського на дебати

Українці мають право знати за кого вони будуть голосувати – Петро Порошенко вкотре запросив Володимира Зеленського на дебати
12 Кві 2019 00:25 | Новини України

Президент України Петро Порошенко в ефірі програми «Право на владу» на телеканалі 1+1 знову запросив кандидата в Президенти Володимира Зеленського прийти на дебати 14 квітня.

Глава держави звернувся до українців та подякував всім виборцям, які прийшли на вибори та проголосували за нього у першому турі, а також подякував виборцям, які підтримали інших кандидатів.

«Я хочу подякувати всім українцям, які були небайдужі і взяли участь у виборах 31 березня, і ще більше вдячний тим, хто збирається прийти на вибори 21 квітня», – сказав Петро Порошенко.

Він підкреслив, що ці вибори є справді доленосними. «Вважаю, що активність і громадянська позиція кожного громадянина, хто прийде і проголосує є надзвичайно важливою для майбутнього України», – додав Президент.

Петро Порошенко також зазначив, що надзвичайно важливо українцям «не купляти кота в мішку» і мати свідому і чітку аргументацію чому саме він робить такий вибір, і яке майбутнє, які програми, які кроки він має чекати від кожного з кандидатів.

Оставить комментарий

avatar
250