Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Сьогодні ми маємо захистити українську державу – Президент подякував Ініціативній групі «Перше грудня» за підтримку перед другим туром виборів

Сьогодні ми маємо захистити українську державу – Президент подякував Ініціативній групі «Перше грудня» за підтримку перед другим туром виборів
11 Кві 2019 15:25 | Новини України

Президент України Петро Порошенко зустрівся з Ініціативною групою «Перше грудня» та подякував за підтримку перед другим туром виборів. «Подяка вам не за мою підтримку, хоча я це дуже ціную. Подяка за те, що з перших днів створення групи ви продемонстрували свою небайдужість і особисту відповідальність за шляхи розвитку держави», – сказав Петро Порошенко.

«Ваші цінності, які було проголошено дуже голосно, дуже допомогли мені і щодо реформування країни в напрямку Європи, НАТО. Допомогли в частині того, що точно знав, що найвищі духовні лідери держави – з ними можеш «звіряти годинники», «звіряти компас», – додав Глава держави.

Водночас він висловив жаль, що не всі духовні і моральні авторитети громадського суспільства демонструють таку підтримку України.

«Дехто вважає, що зараз, в ці часи, можна спокійно сісти і відсидітися: а що це буде мені для мого рейтингу, сприйняття… Ми маємо чітко сказати – нічого не буде. Якщо ми програємо цю битву не буде нічого. Тому, що битва за Європу – це битва за свободу, на яку зараз іде наступ. Битва за Європу є битвою за демократію», – наголосив Президент.

Оставить комментарий

avatar
250