Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Косметичні процедури для вагітних жінок

Косметичні процедури для вагітних жінок
8 Січ 2020 20:45 | Новини України

“Країна здоров’я” дізнавалась, які процедури дозволеді жінкам при надії. Тим більше, коли вагітна жінка відчуває себе красивою, у неї піднімається настрій, відповідно, дитя в утробі відчуває себе ще краще. Часто необхідність косметичних процедур викликана не скільки звичайної примхою мами, як погіршенням стану її шкіри, волосся.

 Звичайно, багато з них пройдуть незабаром після пологів, але є кілька нюансів, над якими потрібно працювати вже зараз, адже жінці не варто ходити з облущеною шкірою, а почервоніння і свербіж крім іншого викликають ще і дискомфорт.  Багато косметичних процедур для вагітних в період виношування малюка вкрай небажані, тому й перелік дозволених процедур істотно звужується. Навіть якщо сама процедура завжди тобі неприємна і з суб’єктивних причин, краще від неї відмовитися хоча б тому, що вона викликає в тебе стрес.

Однак пам’ятай, епіляція теж досить болюча процедура і якщо думка про неї викликає в тебе паніку, краще віддай перевагу голінню.  Фарбування волосся навіть фарбою без аміаку – завжди стрес для організму (нехай і невеликий). Тому спробуй утримаються від фарбування хоча б перші місяці життя дитини в утробі.

Оставить комментарий

avatar
250