Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Тести мають проводитись незалежними лабораторіями – Глава держави про важливість об’єктивних результатів тестування кандидатів    

Тести мають проводитись незалежними лабораторіями – Глава держави про важливість об’єктивних результатів тестування кандидатів    
10 Кві 2019 18:05 | Новини України

Президент України Петро Порошенко наголошує, що тести щодо відсутності алкогольної та наркотичної залежності кандидати на пост Глави держави мають проходити у незалежних медичних установах.

«Аналізи і тести мають здаватися не у лабораторіях, які належать другові чи прихильнику», – сказав Глава держави під час спілкування з представниками ЗМІ на стадіоні «Олімпійський» після повторного проходження тесту на відсутність алкогольної чи наркотичної залежності.

«Тим більше, що власник є громадянином Російської Федерації, і інколи навіть балотувався до Державної думи РФ. Це, безумовно, викликає великий сумнів у об’єктивності зазначених даних», – додав Петро Порошенко щодо вибру лабораторії для проходження тестів Володимиром Зеленським.

Президент нагадав, що тиждень тому вже публічно проходив всі необхідні тести. «Тиждень тому зробили це публічно і ми не обмежували ті лабораторії, які хотіли взяти в цьому участь», – констатував він, зауваживши, що це були дуже шановані лабораторії.

Оставить комментарий

avatar
250