Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Ковбаси, які стали небезпечнішими

Ковбаси, які стали небезпечнішими
1 Січ 2020 08:45 | Новини України

Застосування дешевого м’яса птиці в ковбасах – тренд останнього часу, і тепер його кладуть навіть в дорогі делікатеси. Справжня сирокопчена ковбаса повинна складатися тільки з м’яса (яловичина, свинина, іноді баранина і конина), якісного жиру, перцю, спецій, солі, цукру і єдиною дозволеною добавки – фіксатора забарвлення нітриту натрію (Е250). Твій ворог – ковбасаВ сучасних ковбасах широко використовують підсилювачі смаку та ароматизатори.

Доведено, що фосфати, яких більш ніж достатньо в ковбасних виробах, сприяють кальцинозу – відкладенню кальцію в судинах. В результаті просвіт їх звужується, а стінка стає жорсткою, і ми отримуємо атеросклероз. Особливо небезпечні фосфати для хворих з нирковою недостатністю.

Оставить комментарий

avatar
250