Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Петро Порошенко: Не стверджую і не стверджував, що Зеленський є наркоманом

Петро Порошенко: Не стверджую і не стверджував, що Зеленський є наркоманом
9 Кві 2019 01:45 | Новини України

Президент України Петро Порошенко наголошує, що ніколи не стверджував, що кандидат у Президенти Володимир Зеленський має наркотичну залежність. Про це Глава держави сказав в ефірі програми «Свобода слова» на ICTV.

«По-перше, хочу наголосити, я не стверджую, що Володимир Зеленський є наркоманом. Не стверджую і не стверджував, бо я не маю для цього жодних підстав», – сказав Петро Порошенко.

«Я наголошую на праві громадян України мати 100% гарантії, що майбутній Президент і майбутній Верховний Головнокомандувач гарантовано не є залежним від наркотиків», – зазначив Президент.

Він підкреслив, що чітко знає які функції, які рішення доводиться приймати Президенту. В тому числі і щодо застосування Збройних Сил, щодо надання дозволів на пуски ракет, щодо підписання міжнародних зобов’язань від імені України. «Уявіть собі, що такі документи будуть підписуватися в стані наркотичного дурману», – зазначив Петро Порошенко.

Глава держави зауважив, що з подивом почув пропозицію Володимира Зеленського пройти дослідження і здати тести на алкогольну і наркотичну залежність. «Я був дещо здивований, бо це є фейки російської пропаганди, що Порошенко п’є», – додав він.

Оставить комментарий

avatar
250