Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Не можна державні основи України виносити «за дужки» – Президент про небезпеку створення штучних образ і зіштовхування людей під час виборів

Не можна державні основи України виносити «за дужки» – Президент про небезпеку створення штучних образ і зіштовхування людей під час виборів
9 Кві 2019 01:25 | Новини України

Президент України Петро Порошенко підкреслює, що в своїй політиці розбудови держави не переслідував бажання сподобатися, а займався тим, що на його переконання є найважливішим для всього українського суспільства. Про це Глава держави сказав під час програми «Свобода слова» на телеканалі ICTV, відповідаючи на запитання як він буде налагоджувати комунікацію з людьми, які не сприйняли його головні повідомлення під час виборчої кампанії у першому турі. 

«Не можна вірити штампам, які нав’язуються нам із-за кордону. Розколює виборча кампанія, яка намагається створити штучні образи, які зіштовхують людей. І це точно не український інтерес. 21 квітня вибори закінчиться. Все буде добре. Ми нікому не дамо розколоти країну. Друзі, перша позиція – ми маємо зберегти Україну», – наголосив Глава держави.

«І коли говорять, що мова розколює і мову ми маємо винести «за дужки». Друзі мої, це точно неправда. Головне, щоб мову не нав’язувати, не примушувати когось. Я вважаю, що за ці п’ять років нам вдалося дуже обережно пройти, не примушуючи нікого спілкуватися українською мовою. А навпаки, це стало класно, драйвово, модно. Не тільки спілкуватися, але й слухавати українські пісні, дивитися українські фільми і читати українські книги. Вони продаються і люди їх люблять. А ви кажете – «за дужки», – наголосив Петро Порошенко.

Оставить комментарий

avatar
250