Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Ми маємо захистити і зберегти Україну – Глава держави

Ми маємо захистити і зберегти Україну – Глава держави
9 Кві 2019 00:05 | Новини України

Президент України Петро Порошенко наголошує на тому, що і влада, і громадяни України мають об’єднатися задля збереження нашої держави від тих викликів і загроз, які зараз стоять перед нашою країною, та для подальшого її розвитку.

«Ми маємо захистити державу, ми маємо продовжувати будувати сектор оборони і безпеки. Ми маємо зберегти і розширити міжнародну коаліцію, яка була сформована на захист України», – підкреслив Глава держави під час програми «Свобода слова» на каналі ICTV.

«Якщо цього не буде, то ризики, які зараз концентруються над Україною, зашкалюють. І ризики щодо обслуговування зовнішнього боргу цього року, і ризики курсу, і ризики інфляції, і ризики економічного зростання, і ризики втрати держави», – наголосив Петро Порошенко.

«Саме тому я хочу скористатися цією можливістю для того, щоб звернутися до кожного з вас: ми маємо зараз, в першу чергу я, в першу чергу влада, зробити висновки для того, щоб відновити довіру. Ту довіру, на базі якої можна продовжити будівництво держави», – закликав Президент.

Оставить комментарий

avatar
250