Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Володимир Зеленський прийняв вірчі грамоти у послів Греції та Канади

Володимир Зеленський прийняв вірчі грамоти у послів Греції та Канади
19 Гру 2019 21:37 | Новини України

Президент України Володимир Зеленський прийняв вірчі грамоти у Посла Грецької Республіки Васіліоса Борноваса та Посла Канади Лариси Галадзи.

Під час розмови з Послом Грецької Республіки Володимир Зеленський подякував за послідовну підтримку Грецією суверенітету та територіальної цілісності України.

Співрозмовники відзначили важливу роль, яку відіграє грецька спільнота в Україні та українська громада в Греції у розбудові відносин між двома країнами.

Володимир Зеленський підкреслив значний потенціал двостороннього співробітництва у торговельно-економічній сфері. Також було відзначено важливість розвитку співпраці у сфері туризму.

Під час зустрічі з Послом Канади Ларисою Галадзою Президент наголосив, що поглиблення відносин Особливого партнерства з Канадою має пріоритетне значення для України.

Глава держави висловив вдячність уряду Канади за дієву підтримку суверенітету та територіальної цілісності України, важливу безпекову допомогу, а також лідерство у консолідації міжнародних зусиль для сприяння реформам у нашій країні.

Оставить комментарий

avatar
250