Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Юні скаути передали Президентові України Вифлеємський вогонь миру

Юні скаути передали Президентові України Вифлеємський вогонь миру
19 Гру 2019 14:35 | Новини України

Діти з Національної організації скаутів України та Асоціації гайдів України передали Президенту Володимиру Зеленському Вифлеємський вогонь миру.

Вони зазначили, що дуже раді бути в Офісі Президента з почесною місією передачі Світла миру з Вифлеєму.

«Девіз скаутів і гайдів – робити світ кращим щодня. Саме через це 33 роки тому з’явилася ця чудова ініціатива, чудова естафета передачі Світла миру з Вифлеєму в ті країни світу, де є скаути», – розповіли діти.

Скаути нагадали, що вже понад 10 років привозять в Україну цей символ злагоди, добра та благополуччя, і висловили задоволення, що саме в День святого Миколая можуть передати Вифлеємський вогонь Президенту.

«Кожен з нас у цей день чекає на якесь диво і здійснення заповітної мрії, тому нехай святий Миколай завітає до кожного серця і кожної української родини. Хочемо побажати нашій рідній країні добробуту, процвітання, сили та терпіння на шляху до досягнення миру. Гайди та скаути знають, що шлях до перемоги дуже тернистий і довгий. Але наша сила у єднанні. Разом ми зможемо досягнути всього», – сказала представниця Асоціації гайдів України, вітаючи Володимира Зеленського зі святом.

Оставить комментарий

avatar
250