Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

В Офісі Президента обговорили проведення форуму волонтерів у лютому 2020 року

В Офісі Президента обговорили проведення форуму волонтерів у лютому 2020 року
17 Гру 2019 19:35 | Новини України

В Офісі Президента України під головуванням уповноваженого Президента з питань волонтерської діяльності Наталії Пушкарьової відбулася нарада з представниками волонтерського руху щодо проведення на початку лютого 2020 року Всеукраїнського форуму волонтерів.

З’їзд має передувати створенню Національного альянсу волонтерів (НАВ) як дорадчо-консультативного органу (ради) при Президентові України. Головна мета форуму – знайомство волонтерів між собою, координація та комунікація учасників схожих проектів тощо.

«На форумі має бути ухвалене рішення про створення Національного альянсу волонтерів, його формат та обговорене положення про НАВ. Форум, а згодом і Альянс, має охопити та об’єднати якомога більшу кількість активних людей», – зазначила Наталія Пушкарьова.

Окремо учасники зустрічі обговорили оголошення правоохоронцями підозри волонтерам у рамках розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета. Уповноважений Президента з питань волонтерської діяльності наголосила, що уважно стежить за цією справою. Але Офіс Президента не має права впливати на слідство та суд, тому вона також не даватиме публічних оцінок щодо цієї справи.

Оставить комментарий

avatar
250