Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Україна та Азербайджан демонструють близькі позиції з багатьох питань на регіональному та глобальному рівнях – Володимир Зеленський

Україна та Азербайджан демонструють близькі позиції з багатьох питань на регіональному та глобальному рівнях – Володимир Зеленський
17 Гру 2019 12:35 | Новини України

Україна та Азербайджан незмінно підтримують одне одного в питаннях відновлення суверенітету та територіальної цілісності в межах міжнародно визнаних кордонів, наголосив Президент України Володимир Зеленський.

«Наші відносини перевірені часом. Ми завжди допомагали одне одному у важкі хвилини, в дуже складні моменти сучасної історії. А отже, Азербайджан був, є і буде для України надійним другом, і я впевнений, що буде стратегічним партнером», – заявив Володимир Зеленський за результатами зустрічі з Президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим у Баку.

Він зазначив, що переговори української та азербайджанської делегацій відбулися в атмосфері взаємної щирості та довіри.

«Важлива тема сьогоднішньої бесіди – це забезпечення регіональної та національної безпеки. Передусім йдеться про війну на сході України та нагірно-карабаський конфлікт. Ми незмінно підтримуємо одне одного в питаннях відновлення суверенітету та територіальної цілісності наших держав у межах міжнародно визнаних кордонів. Ми продовжимо спільну роботу в цьому напрямі як у двосторонньому форматі, так і в рамках міжнародних організацій», – наголосив Президент України.

Оставить комментарий

avatar
250