Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Правління Ялтинської Європейської Стратегії (YES) запросило Президента Петра Порошенка на конференцію у вересні

Правління Ялтинської Європейської Стратегії (YES) запросило Президента Петра Порошенка на конференцію у вересні
6 Кві 2019 15:05 | Новини України

Президент України Петро Порошенко зустрівся з правлінням Ялтинської Європейської Стратегії (YES).

Члени правління Ялтинської Європейської Стратегії відзначили проведення чесних та прозорих виборів Президента України, наголосивши, що вони відбуваються у повній відповідності до виборчих стандартів БДІП/ОБСЄ. Главу держави запросили взяти участь у вересневій конференції YES.

Президент підкреслив, що ці вибори є надзвичайно важливими для України, оскільки мова йде про незалежність, суверенітет нашої країни. «Ці вибори є життєво важливими  для нашої країни.  Україна бореться за свій суверенітет і незалежність в умовах російської агресії і втручання держави-агресора в хід виборчої кампанії», – зазначив Петро Порошенко. Він підкреслив, що критично важливим є продовження реформ на шляху до повноцінного членства в НАТО та майбутнього членства в Європейському Союзі.

Колишній Генеральний секретар НАТО Андерс Фог Расмуссен відзначив високий рівень демократії, яку продемонструвала Україна під час виборів Президента та привітав Главу Української держави з успішним впровадженням реформ в нашій країні.

Оставить комментарий

avatar
250