Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Володимир Зеленський: «Стіна» на Донбасі вже є, а нам потрібно вирішувати, як повернути людей

Володимир Зеленський: «Стіна» на Донбасі вже є, а нам потрібно вирішувати, як повернути людей
13 Гру 2019 02:40 | Новини України

Президент України Володимир Зеленський наголосив, що зведення так званої стіни на межі з окупованою територією Донбасу – це останній і небажаний варіант вирішення конфлікту на сході країни.

В ефірі програми «Право на владу» на телеканалі «1+1» Глава держави нагадав, що під час нещодавнього засідання Ради національної безпеки і оборони було затверджено п’ять планів реінтеграції Донбасу та повернення наших територій.

«Для мене це (побудова стіни. – Ред.) – не план «Б», а план «остання буква». Це останній план. Я поки що дуже не хотів би, щоб ми застосували саме цей план, бо ця «стіна» – я про це говорив відверто – вона вже є, тобто нам потрібно вирішувати, як повернути людей, їхню ментальність, їхнє розуміння, що вони українці. Це дуже важливо», – сказав Президент, відповідаючи на запитання, коли влада може піти на реалізацію плану «Б» – зведення так званої стіни.

Глава держави підкреслив, що необхідно рухатися вперед і шукати шляхи розв’язання проблеми. «П’ять років чекати, стріляти та втрачати українців ми точно не збираємося», – зазначив Володимир Зеленський.

Оставить комментарий

avatar
250