Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Президент про розслідування вбивства Павла Шеремета: Ймовірні виконавці затримані, мають бути знайдені замовники

Президент про розслідування вбивства Павла Шеремета: Ймовірні виконавці затримані, мають бути знайдені замовники
12 Гру 2019 19:40 | Новини України

Президент України Володимир Зеленський висловив упевненість, що після затримання підозрюваних у вбивстві журналіста Павла Шеремета правоохоронні органи невдовзі знайдуть і замовників цього резонансного злочину.

Під час екстреного брифінгу в Міністерстві внутрішніх справ за участі Глави держави, голови Міністерства внутрішніх справ Арсена Авакова та Генерального прокурора України Руслана Рябошапки представники Національної поліції повідомили про затримання п’ятьох осіб, які обґрунтовано підозрюються у вбивстві журналіста Павла Шеремета влітку 2016 року.

Слідство розглядало чотири версії скоєння злочину: убивство через помилку щодо жертви, побутовий конфлікт, професійна діяльність журналіста, зокрема за кордоном, а також дестабілізація соціально-політичної ситуації в державі шляхом убивства публічної особи – та зупинилося на останній.

Після заслуховування інформації правоохоронців Президент зауважив, що у нього багато емоцій. Він нагадав, що декілька місяців тому зустрічався з представниками правоохоронних органів і наголошував, що кримінальна справа щодо вбивства Павла Шеремета є однією з пріоритетних і має бути розкрита.

Оставить комментарий

avatar
250