Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Дружина Президента з нагоди старту Дефлімпіади-2019 звернулася до українських спортсменів мовою жестів

Дружина Президента з нагоди старту Дефлімпіади-2019 звернулася до українських спортсменів мовою жестів
12 Гру 2019 14:40 | Новини України

До початку зимових Дефлімпійських ігор, які цього року відбудуться 12-21 грудня в Італії, дружина Президента України Олена Зеленська записала відеозвернення мовою жестів із побажанням перемог представникам національної дефлімпійської збірної.

«Мої сердечні вітання українським дефлімпійцям. На жаль, я сьогодні не зможу бути разом з вами, тому й вирішила записати це відео. Бажаю вам блискучих перемог і високих результатів на зимовій Дефлімпіаді. Щиро захоплююся тим, що ви робите для України. Адже те, як ви презентуєте нашу державу на світових спортивних аренах, – це престиж України. Вболіватиму за вас! Повертайтеся з перемогами», – зазначила перша леді.

Зимова Дефлімпіада – 2019 стане знаковою для української команди, яка вже вп’яте відстоюватиме на змаганнях честь держави. Адже саме на іграх в Італії збірна відзначить 20-літній ювілей участі українських спортсменів з порушеннями слуху у зимових Дефлімпіадах.

До Італії їдуть змагатися 34 спортсмени – 15 жінок та 19 чоловіків. Це найчисленніша збірна в історії участі України у зимових Дефлімпіадах. Загалом у головних змаганнях чотириріччя візьмуть участь понад 1 тис. спортсменів з порушеннями слуху із 40 країн світу. Буде розіграно 36 комплектів нагород. Українці претендують на 19 з них.

Оставить комментарий

avatar
250