Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Президент України привітав успішні випробування нових українських ракет

Президент України привітав успішні випробування нових українських ракет
4 Кві 2019 16:25 | Новини України

Президент України, Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Петро Порошенко прийняв доповідь Секретаря Ради Національної безпеки і оборони України Олександра Турчинова щодо випробування нових українських ракет, зокрема контрольні пуски ракетних комплексів «Вільха М», які відбулися на півдні Одеської області.

«Хочу привітати з успішними випробуваннями, як були проведені сьогодні. Це завершальний етап створення комплексу «Вільха М», систем залпового вогню з підвищеною точністю, з підвищеним радіусом дії, яких дуже чекають сьогодні у військах», – сказав Петро Порошенко під час прямого зв’язку в Ситуаційному центрі із командним штабом РНБОУ на місці випробувань.

Президент привітав Міністра оборони Степана Полторака та весь склад Збройних Сил України з новими можливостями, які з’являються після поставлення на озброєння цього унікального ракетного комплексу, виробленого в Україні.

Глава держави також підкреслив: «Дуже символічно, що ці випробування сьогодні вдібуваються точно в 70-ту річницю створення НАТО. Наш курс – ми прямуємо до НАТО, ми реформуємо наші Збройні Сили, ми підвищуємо їх бойові спроможності. І мені приємно, що Україна сьогодні фактично є східним флангом НАТО, добре озброєним. Ми йдемо в НАТО не з простягнутою рукою, а як повноцінний, рівний партнер, який сьогодні боронить демократію, свободу на європейському континенті, даючи відсіч агресору – Російській Федерації».

Оставить комментарий

avatar
250